You are here: Home Coaching
Coaching PDF Afdrukken E-mail

 

Coaching stelt jou in staat zicht te krijgen op patronen die effectief functioneren in de weg staan.

Wanneer je zicht krijgt in deze patronen kun je je opvattingen verruimen en alternatieven voor je gedrag creëren. Dit zorgt voor meer plezier en balans in je leven.

De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt, dit is dé belangrijkste zin in de samenwerking met anderen. Bereik je wat je wilt, doe er dan meer van. Bereik je het niet, doe het dan eens anders. Actie leidt tot reactie, stimulus leidt tot respons.

Voor wie?
Ben je nieuwsgierig wat jou drijfveren en motieven zijn? Wil jij de passie en het vuur weer terug in je leven? Wil jij zelf weer keuzes maken en het je niet meer laten overkomen? Wellicht biedt mijn coaching jou dit inzicht. Ik maak hierbij gebruik van een soort van gereedschapskist waar van alles inzit. Mogelijkheden genoeg om zowel op bewust niveau als ook vanuit het onderbewuste veranderingen in gang te zetten. Je kunt hierbij denken aan NLP, EFT, EMDR, Hypnotherapie, Maya Astrologie, Nummerologie en het Enneagram.

Ik begeleid praktisch en diepgaand, gericht op zelf-empowerment, met als doel je te inspireren om met meer gemak en plezier weer verder in het leven te gaan.